Yemek Tarifi / BAHARATLI KUZU GÜVEÇ

4 kişilik
800 gr kuzu kuşbaşı
10-12 adet arpacık soğan, soyulmuş
3 adet sivri biber, kalın dilimlenmiş
3 büyük domates, rendelenmiş
1 çorba kaşığı Green Life Sarımsak Granül
1 çorba kaşığı Green Life Kekik
1 tatlı kaşığı Green Life Kırmızı Pul Biber
1 çay kaşığı Green Life Öğütülmüş Karabiber
Zeytinyağı
Tuz

2 çorba kaşığı zeytinyağını bir tencerede ısıtıp etleri ekleyin. Yüksek ateşte karıştırarak birkaç dakika kavurun. Arpacık soğanları ve biberleri ekleyip karıştırarak kavurmayı sürdürün. Rendelenmiş domatesleri, Green Life Sarımsak Granül, Kırmızı Pul Biber ve Öğütülmüş Karabiberi ilave edip karıştırın. 1,5 su bardağı sıcak su ekleyip kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar orta ateşte pişmeye bırakın. Suyunu çekmeye yakın Green Life Kekik ile damak tadınıza göre biraz tuz ilave edin. Ocaktan alıp 20 dakika dinlendirdikten sonra servis edin.

BAHARAT