Yemek Tarifi / REZENELİ VE KEÇİ PEYNİRLİ HAVUÇ ÇORBASI

4 kişilik
6 orta boy havuç
1 orta boy soğan, yemeklik doğranmış
1,5 lt et suyu
1,5 çay kaşığı Green Life Rezene Tohumu
60 gr yumuşak keçi peyniri (büş)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz

Havuçları soyup kabaca doğrayın. Zeytinyağını bir tencerede ısıtıp soğanı ve havucu ekleyin. Bir iki dakika karıştırarak kavurduktan sonra Green Life Rezene Tohumu ile biraz tuz ekleyin. Et suyunu ilave edip kaynamaya bırakın. Havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Ocaktan alıp el blenderinden geçirerek çorbayı pürüzsüz hale getirin. Tabaklara pay edip üzerine keçi peyniri parçacıkları serpiştirerek servis edin.

BAHARAT