Yemek Tarifi / İÇ PİLAV

4 kişilik
2 su bardağı pirinç
150 gr kuzu ciğeri, ufak doğranmış
1 paket Green Life Dolmalık Fıstık
2 çorba kaşığı Green Life Kuş Üzümü
1 tatlı kaşığı Green Life Öğütülmüş Yenibahar
1 çay kaşığı Green Life Öğütülmüş Tarçın
1 çay kaşığı Green Life Öğütülmüş Karabiber
Sıvıyağ
Tereyağı
Tuz

Bir çorba kaşığı tereyağı ve 2 çorba kaşığı sıvıyağı bir tencerede ısıtın. Ciğerleri ekleyip kavurun. Green Life Dolmalık Fıstık ile Green Life Kuş Üzümünü ilave edip fıstıklar pembeleşene kadar kavurmayı sürdürün. Pirinçleri yıkayıp süzün ve tencereye ekleyin. Bir tutam tuz ilave edip karıştırarak bir dakika kavurun. Green Life Öğütülmüş Yenibahar, Green Life Öğütülmüş Tarçın ve Green Life Öğütülmüş Karabiberi de ekleyip karıştırdıktan sonra 3 su bardağı sıcak suyu pirinçlerin üzerine ilave edin. Ocağı kısıp tencerenin kapağını kapatın ve pirinçler suyunu çekene kadar pişirin. Pirinçler suyunu çekince ocaktan alıp 20 dakika dinlendirdikten sonra servis edin.

BAHARAT