Yemek Tarifi / TARHUNLU LİMON SOSLU LEVREK

4 kişilik
4 adet levrek filetosu
1 çorba kaşığı kapari
1 adet kırmızı kapya biber, ince doğranmış
1 adet portakalın suyu
1 adet limonun suyu
2 tatlı kaşığı Green Life Tarhun
1 tatlı kaşığı Green Life Tane Karabiber
2-3 dal taze soğan sapı, kıyılmış
Zeytinyağı
Tuz

Levrekleri cam bir kapta portakal suyu, Green Life Tane Karabiber, bir tutam tuz ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp marine olması için buzdolabında 1 saat bekletin. Daha sonra yapışmaz tabanlı sığ bir tencereye alıp içine kaparilerle biberleri ilave edin. Kapağı kapalı olarak orta ateşte 10 dakika pişirin.
Diğer yanda limon suyu, Green Life Tarhun, yarım su bardağı zeytinyağı ve bir tutam tuzu el blenderinden geçirerek kıvamlı bir sos haline getirin. Levreği tabaklara pay edip üzerine tarhunlu limon sosu gezdirerek ve kıyılmış taze soğan sapı serperek servis edin.

BAHARAT